Activități


FINAL

Postat în data de: 12 septembrie 2015

ci_DSC_0102

Am ajuns la finalul proiectului și ne putem mândri cu toate activitățile derulate pentru oameni.

Am pus mult suflet, ne-am consumat mai multe seturi de neuroni, dar acum la final suntem mulțumiți și mândri de ceea ce am reușit să realizăm. Știm că întotdeauna există loc pentru mai bine și acest proiect ne-a oferit și nouă, ca echipă, mai multe lecții, pe care zicem noi că le-am și învățat și vom urmări să le valorificăm în proiecte viitoare.

Le mulțumim tuturor celor care au fost parte în acest proiect și le dorim succes în tot ceea ce vor face pe viitor.

Citește...

Oficial

Postat în data de: 14 mai 2014

DSC_0090

Azi, 13 martie 2014, am organizat şi derulat conferinţa de lansare oficială a proiectului „Ghidul practic al ocupării”. Evenimentul a urmărit prezentarea, pe de o parte a finanţatorului şi programului, iar pe de altă parte a obiectivelor, activităţilor şi rezultatelor asumate prin proiect de către beneficiar, respectiv a oportunităţilor create pentru membrii comunităţii tulcene.

Citește...

INVITAŢIE – Conferința de lansare a proiectului

Postat în data de: 12 mai 2014

sigla

SC INFOTRUST-DESIGN SRL, în calitate de Beneficiar al Contractului de finanţare POSDRU/128/5.1/G/125209, are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul oficial de lansare a proiectului „GHIDUL PRACTIC AL OCUPĂRII” , ce va avea loc marţi, 13 mai 2014, începând cu ora 11.00, în sala de conferinţe a Hotelului Delta – corp nou, din Tulcea, str. Isaccei, nr.2.

Citește...

Formare Profesională

Postat în data de: 9 mai 2014

Seria-1-Competente-Informatice-1

Am început derularea cursurilor de formare profesională cu prima grupă de cursanţi pentru nivelul de iniţiere în domeniul COMPETENŢELOR INFORMATICE.

Citește...